Verzekeringen

Q & A

Welke mogelijkheden zijn er voor de pensioenopbouw voor huisartsen?

| Als huisarts betaal ik jaarlijks een pensioenpremie aan Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen (SPH). Nu is er de laatste tijd nogal wat veranderd met betrekking tot de pensioenen in Nederland, dus ook bij SPH. Hoe zien de pensioenopbouw mogelijkheden er voor de huisarts tegenwoordig uit? Bas Dalmulder FFP AA RB adviseur/mede-eigenaar Arts en Accountant geeft antwoord. Lees meer »

Q & A

Hoe zit het met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen?

| “Hoe zit het precies met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? Moet de premie zo hoog zijn? in de nieuwe wetgeving is het voor de financieel adviseur verboden om provisie te ontvangen voor advies en bemiddeling van een nieuwe AOV. Hoe kan ik dit in mijn voordeel laten werken?” Louis Vollebregt, adviseur/eigenaar Means in Progress geeft antwoord. Lees meer »

Q & A

Welke verzekeringen heb ik nodig als waarnemend huisarts?

| ‘Ik ga na mijn opleiding binnenkort als waarnemer aan de slag in verschillende huisartsenpraktijken. Tijdens mijn studie was ik verzekerd via de SBOH, maar nu moet ik het zelf gaan regelen. Waar moet ik aan denken?’ Auteurs van De Waarneemgids geven het antwoord. Lees meer »