Uitnodiging Innovatiepanel Praktijkvoering | Donderdag 24 mei 2018 in Houten

Als huisarts houdt u zich niet alleen bezig met medisch-inhoudelijke zaken; ook het runnen van de praktijk is (of wordt) waarschijnlijk een van uw verantwoordelijkheden. Of het nu gaat om personeelszaken, declaraties of wet- en regelgeving;
u krijgt er regelmatig mee te maken.

Uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum ontwikkelt momenteel producten voor een efficiënte en snelle praktijkvoering. Dit doen we graag samen met u. Waar loopt u tegenaan? Over welke thema’s  zou u graag meer over willen weten? Welke tools heeft u nodig? Ook willen we onze ideeën toetsen  zodat nieuwe toepassingen die we bedenken ook echt aansluiten bij uw behoeften.

We willen u daarom vragen of u deel wilt nemen aan ons innovatiepanel Praktijkvoering op donderdag 24 mei 2018 tussen 18.00-20.30 uur bij ons op kantoor in Houten.

De groep zal bestaan uit een klein gezelschap van ongeveer 8 tot 10 vakgenoten en medewerkers van ons eigen BSL-team. Dit alles onder genot van een broodjesbuffet en drankje. Daarnaast worden uiteraard uw reiskosten vergoed en ontvangt u een vergoeding in de vorm van een Coolblue-waardebon ter waarde van € 100,-

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Bohn Stafleu van Loghum in Houten. De locatie is goed bereikbaar en parkeren is gratis. Ik zou het leuk vinden als u erbij kunt zijn. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Marjan Wolfs. U ontvangt vervolgens meer informatie van ons.

En bent u zelf niet in de gelegenheid om te komen maar heeft u wel een collega die zich met Praktijkvoering bezig houdt? Wilt u deze uitnodiging voor het Innovatiepanel Praktijkvoering dan onder de aandacht brengen?

Alvast bedankt!

Anouk Middelkamp
Uitgever huisartsgeneeskunde Bohn Stafleu van Loghum